Jeugdfestival

Berkel en Rodenrijs

JEUGDFESTIVAL 2020 BERKEL EN RODENRIJS AFGELAST
Het team van het Jeugdfestival Berkel en Rodenrijs is reeds enkele maanden bezig met de voorbereidingen van het Jeugdfestival en had ontzettend veel zin in een mooi en zonnig festival. Door de aangekondigde maatregelen door de overheid heeft het bestuur van het Jeugdfestival helaas moeten besluiten om deze 57e editie af te moeten lassen. Dit is de eerste keer in 57 jaar dat wij dit besluit hebben moeten nemen.
Aan het Jeugdfestival doen ieder jaar rond de 500 kinderen mee en er helpen ook nog eens bijna 100 vrijwilligers. Het Jeugdfestival is dan ook een vergunning plichtig festival. De huidige aangekondigde maatregelen gelden tot 1 september 2020. Aangezien het Jeugdfestival in de laatste week van de schoolvakantie plaatsvindt is er ook geen uitwijkmogelijkheid naar een later tijdstip.
Het bestuur heeft dan ook besloten om de 57e editie in 2021 te laten plaatsvinden en de organisatie zal dan zorgen voor een nog groter feest! Dus in de agenda mag alvast dinsdag 24 augustus 2021 tot en met donderdag 26 augustus 2021 genoteerd worden.
Het thema voor 2021 zal ‘Expeditie Jeugdfestival’ zijn, de inschrijving zal op koningsdag 2021 geopend worden.
Wij hopen dat wij ook in 2021 weer kunnen rekenen op alle vrijwilligers en sponsoren die ons ieder jaar weer ondersteunen.
Namens het bestuur en het team van Jeugdfestival Berkel en Rodenrijs, wees lief voor elkaar en stay safe.


Welkom op de officiële site van de Stichting Jeugdfestival Berkel en Rodenrijs.

Bijna iedereen in Berkel en Rodenrijs kent wel het Jeugdfestival.

Sommigen van het meedoen sinds een paar jaar, en anderen hebben zelf vroeger meegedaan, en laten nu hun eigen kinderen meedoen!

Het Jeugdfestival bestaat nu meer dan 50 jaar, en ieder jaar weer is het, mede dankzij de tomeloze inzet van een heleboel vrijwilligers, een groot succes.

Op deze site kom je alles te weten over het Jeugdfestival.

Onder “wat is het” vind je info over:

waar het gehouden wordt, wanneer het gehouden wordt, wat deelname precies inhoudt, en wat we dit jaar voor leuke dingen gaan doen.

Klik hier voor de historie van het Jeugdfestival

Indien u iets mist, graag een e-mail naar info@jeugdfestival.nl

A COOL PROJECT

Check it out