We willen graag feedback

Het is weer voorbij, het zit er weer op. Jeugdfestival 2024 was een groot succes en dat komt mede door jou! Wij zijn erg blij met jou hulp maar we zijn ook op zoek naar verbetering. Vandaar deze vragenlijst. Zou je deze vragenlijst willen invullen om Jeugdfestival volgend jaar (nog) beter te laten verlopen?

Over Jeugdfestival 2024

Een korte samenvatting van de onderdelen van het Jeugdfestival 2024.
  • Kleine spellen
  • Groot spel
  • Crea
  • Estafette
  • Speurtocht
  • Anders met Sander show
  • Optocht
Kun je beschrijven wat er GOED ging deze editie? We zoeken naar specifieke dingen tijdens de grote onderdelen.
Kun je beschrijven wat er niet/minder goed ging deze editie? We zijn op zoek naar tips.
Heb je een idee hoe we de donderdagmiddag anders kunnen invullen? Dit jaar hadden we de "Anders met Sander" show. Alle ideeën zijn welkom.

Onze organisatie

Kun je (een aantal) dingen beschrijven die goed gingen en echt moeten blijven bij onze organisatie. Denk daarbij aan de voorzieningen zoals toiletten, drinkpunten, tentjes e.d.
Kun je (een aantal) dingen beschrijven die niet goed of zelfs mis gingen bij onze organisatie. Denk daarbij aan de voorzieningen zoals toiletten, drinkpunten, tentjes e.d.
Op de woensdagavond tijdens Jeugdfestival organiseren we een avond voor iedereen die meehelpt bij het Jeugdfestival. Het is voor Leiding, Hoofdleiding, Crew en Bestuur. Daarnaast sluiten we de donderdagavond na de optocht het Jeugdfestival af in Cafe 't Centrum. Wat vind je van deze twee avonden? Heb je ideeën over hoe je dit anders zou willen zien?

Overigen

Elk jaar is het voor ons een uitdaging om genoeg leiding te kunnen vinden om het Jeugdfestival voor alle kinderen mogelijk te maken. Heb jij tips over hoe we meer leiding kunnen aantrekken?
Het hele jaar door posten we items op Facebook en Instagram. Wat vind je van onze zichtbaarheid door het jaar heen? Heb je eventueel nog tips voor ons?
Heb je nog aanvullende opmerkingen of wil je nog iets kwijt?
Mogen we in de loop naar Jeugdfestival 2025 contact met je opnemen om te kijken of je volgend jaar weer mee doet met Jeugdfestival?
reCAPTCHA is required.