Altijd up-to-date!

#nog-niet-ingelogd-voor-aanvang Als je je hebt ingeschreven via onze website als deelnemend kind of als leiding kan je hier inloggen. Je inlognaam heb je ontvangen in de mail na inschrijving. Mocht je deze niet meer hebben, neem dan even contact met ons op. Je inlognaam in combinatie met jouw geboortedatum zijn de sleutel tot de meest up-to-date informatie voor jou.

Voor de deelnemende kinderen is er na inloggen te zien wat de status is van jouw inschrijving. Zodra je je hebt ingeschreven kom je op de wachtlijst te staan. Zodra we voldoende leiding hebben gevonden kunnen we deelname gaan bevestigen. We willen de groepen namelijk niet te groot hebben. Zo zorgen we dat het voor alle kinderen en leiding weer een fantastische editie gaat worden dit jaar!

Heb je je nog niet ingeschreven? Meld je dan snel aan als leiding of als deelnemend kind.

Tevens is er informatie te lezen over hoe het gaat met het aanmelden bij een groepje op de eerste dag dat je naar het Jeugdfestival komt. Verder vindt je op deze pagina een meer uitgebreid tijdschema van alle leuke onderdelen en activiteiten waar je tijdens het Jeugdfestival aan gaat deelnemen.

Als je als leiding inlogt kun je alle informatie vinden jij nodig hebt voordat jouw Jeugdfestival gaat beginnen. Langzamerhand zullen we je ook al aan een groepsnummer gaan koppelen maar dat zal pas definitief zijn zodra het Jeugdfestival begint.

#nog-niet-ingelogd-tijdens-jf Als je je hebt ingeschreven via onze website als deelnemend kind of als leiding kan je hier inloggen. Je inlognaam heb je ontvangen in de mail na inschrijving. Mocht je deze niet meer hebben, neem dan even contact met ons op. Je inlognaam in combinatie met jouw geboortedatum zijn de sleutel tot de meest up-to-date informatie voor jou.

Zodra je inlogt is er een meer uitgebreid tijdschema te vinden van alle leuke onderdelen en activiteiten waar je tijdens het Jeugdfestival aan gaat deelnemen. Het Jeugdfestival is namelijk in volle gang! Daarnaast vindt je er meer informatie over jouw groepje en later zul je hier ook de foto van jouw groepje kunnen vinden.

#nog-niet-ingelogd-na-jf Het Jeugdfestival zit er weer op voor dit jaar. Als je je hebt deelgenomen kan je hier inloggen. Je inlognaam heb je ontvangen in de mail na inschrijving. Mocht je deze niet meer hebben, neem dan even contact met ons op.

Je kunt nog tot oktober 2024 inloggen om onder andere de groepsfoto van jouw groepje te downloaden. In oktober gaat dit deel van de website dicht en worden alle gegevens gewist in het kader van de privacy.

Welkom #naam #leiding-voor-aanvang

#leiding-ingelogd-voor-jf Bedankt dat je een groep wilt leiden tijdens het Jeugdfestival van 20 tot en met 21 augustus 2024. Als je hebt aangegeven met iemand samen een groepje te willen leiden hebben wij dit uiteraard geregeld mocht je dit open hebben gelaten gaan we je indelen met een andere enthousiaste leiding! Samen gaan we er een heel groot feest van maken dit jaar!

#uitnodigingsbrief

Beste Leider / leidster,

Bedankt dat je een groep wilt leiden tijdens het jeugdfestival van 15 tot en met 17 augustus 2023. Als je hebt aangegeven met iemand samen een groepje te willen leiden hebben wij dit uiteraard geregeld,  want jij bent erbij op onze 60e verjaardag! En het gaat een heel groot feest worden dit jaar!
Hierbij de informatie die van belang is. 

Maandagavond 14 augustus starten we met de leiding avond. 
 
Voor de groep 4/5 en 6/7 jarigen is dat 14-08 om 20.00 uur
 
Zeker als je dit voor de eerste keer doet is het handig om aanwezig te zijn. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op de maandagavond, laat dit dan even per mail / telefoon / whatsapp weten!!

Op de leidingavond worden de leiding mappen uitgedeeld en wordt alle informatie gegeven alsmede kan iedere vraag gesteld worden die je maar kunt bedenken. 

Je wordt dinsdagmorgen om 8.15 uur op het veld verwacht bij het Scoutingterrein in de Groenzoom, Kleihoogt 2, kom alsjeblieft op de fiets!! Voor de stalling van fietsen is voldoende ruimte, echter voor auto’s niet, kom je met de auto, parkeer dan bij de IJmeerstraat.
 
Meld je aub bij de centrale post naast het scouting gebouw en van daar wijzen we je naar de locatie voor de ontvangst van de kinderen. Op het veld staan borden met de leeftijdsgroepen. Je kunt daar dan een tentje uitzoeken.
 
Voor alle leeftijden staan er tentjes waar spullen in opgeborgen kunnen worden.
Als je het hebt is het praktisch om iets van een kleed of zeil mee te brengen om op te zitten.
 
Hou rekening met de weersverwachting.
 
Op dinsdag wordt om 08.45 uur de poort geopend en kunnen de kinderen het veld op. Zij zullen zich dan bij een groep gaan melden. Ze horen een bewijs van inschrijving (digitaal) bij zich te hebben. De bedoeling is dat je de gegevens van de kinderen op een lijst noteert.
We proberen de groepen altijd beperkt te houden. Indien je te veel aanmeldingen krijgt kunnen wij als hoofdleiding helpen om voor kinderen een andere groep te zoeken.
Wij hebben daarvoor per leeftijdsgroep een persoon geregeld als aanspreekpunt.
Op de informatie-avond wordt meegedeeld wie dat is en ook hoeveel kinderen je maximaal in een groep mag hebben.
 
Als de groepen gevormd zijn gaat het festival beginnen. Dan krijg je te horen waar je gaat starten.
 
Op woensdag en donderdag start het festival om 9.30 uur. De poort gaat om 9.15 uur open. Het festival is op alle dagen om 15.30 uur afgelopen. De kinderen krijgen dit natuurlijk meegedeeld in hun inschrijvingsbewijs maar het wordt niet altijd gelezen. Dus misschien goed om in de gaten te houden dat de ouders ervan af weten.
 
Op woensdagmorgen is er voor de liefhebbers de mogelijkheid om te vissen vanaf 7.30 uur. Als je als leiding aanwezig wilt zijn, is dat fijn. Het Jeugdfestival zal zorgen voor een lekker ontbijtje!
In de informatie naar de kinderen stellen wij dat de ouders ze zelf op de plaats van bestemming moeten brengen. De vislocatie is Locatie Berkelse Plas, dat is op de hoek van de Berkelse Zoom en de Rivierenstraat. Er zijn mensen van de visvereniging de Ruischvoorn aanwezig en natuurlijk mensen van ons team.
 
Op de woensdagavond organiseert het Jeugdfestival weer een barbecue voor de leiding bij redelijk tot goed weer. Op dinsdag zullen we langskomen om te vragen of je hierbij aanwezig wilt zijn.
 
Donderdagavond is als afsluiting de optocht. Je wordt om 18.30 uur verwacht op het parkeerterrein bij het Hoge Land. 
De groepen verzamelen zich daar en vervolgens gaan we in optocht door het dorp.
Het zou leuk zijn als iedereen verkleed is. Het thema is 60 jaar Jeugdfestival, alle landen vieren feest!
De optocht duurt ongeveer een uur.
 
De route is dit jaar als volgt:
We gaan vanaf het parkeerterrein langs de Oudelandse Hof, daarna gaan we linksaf Gemeentewerf. Linksaf de Herenstraat, dan rechtsaf de Nieuwstraat door, linksaf  de Wilhelminastraat in. Aan het eind van de Wilhelminastraat naar links (de Krugerlaan) en dan rechtdoor de Noordeindseweg oversteken en daar vandaan terug via de Oudelandse Laan naar Het Hoge Land.
 
Voor de leiding wordt er donderdagavond een drankje geschonken in Café ’t Centrum. Een uitnodiging zit in de map die je op het veld krijgt. Vaak zijn wij zelf pas later op de avond in het café omdat we ons eerst even gaan opknappen na al die dagen. Denk dus niet dat we er niet zijn.
In de map zitten polsbandjes voor de kinderen en voor jezelf. Het is van belang dat zowel de kinderen als jijzelf dit bandje omhoudt gedurende 3 dagen. Vooral als je naar Café ’t Centrum komt moet je het omhouden als bewijs dat je meegedaan hebt.
 
Wij zorgen voor koffie of thee tijdens het Jeugdfestival, dit is onbeperkt. Per persoon krijgt een ieder 1 consumptiebon per dag voor een blikje frisdrank.
Voor eten moet je zelf zorgen.
 
De kinderen krijgen ’s morgens een keer drinken en ’s middags een ijsje (de leiding ook natuurlijk).
 TIP: neem een schaar mee om de ijsjes open te knippen
 
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons e-mailen of bellen op telefoonnummer  06 – 461 05 347
 
Wij wensen je heel veel plezier en zien je graag maandagavond 14 augustus!

We zoeken overigens nog keihard naar leiding, dus mocht je nog iemand weten die een groepje zou kunnen leiden, laat ze zich aub inschrijven via de website.

Met vriendelijke groet,

 
Lennart Holleman
Bestuur Jeugdfestival
Beheer Jeugdfestival.nl